Ayurvedische massage in Arnhem

Ontdek hoe je jouw energiesysteem weer InBalans krijgt!

Een traditionele Ayurvedische massage in Arnhem ofwel ‘abhyanga’ is een ontspannende, energie-herstellende en intensieve volledige lichaamsmassage.

Welke resultaten kun je verwachten van jouw Ayurvedische massage?

 • Verlichting van pijn
 • Ontspanning in je lichaam
 • Herstel van je energie
 • Stimulatie van je afweersysteem

Wat ga je ervaren tijdens jouw massage?

Tijdens de Ayurvedische massage wordt je lichaam met overvloedig warme en 100% natuurlijke olie in een relatief hoog tempo intensief gemasseerd. Door kloppen, kneden, olie wrijven, drukpunten en wringen wordt de energie balans van je ‘dosha’s’ hersteld. 

Anders dan in de Westerse (sport)massages wordt vanuit het centrum van jouw lichaam naar de uiteinden gewerkt. Het brengt jouw energie van je kern naar je handen en je voeten. In het bijzonder is er aandacht voor jouw bilspieren, de buik en het hoofd.

Kom een massage uitproberen!

Ik neem binnen één werkdag contact met je op
✓ We bespreken samen een datum en tijd die voor jou past  Van wie krijg je jouw Ayurvedische massage?

  Jouw Ayurvedische massage ontvang je van mij, Jeroen.

  Mijn passie voor mensen en mijn interesse voor wat ons verbindt en raakt, is de drijfveer achter mijn praktijk InBalans. 

  Mensen raken en motiveren om zichzelf te zijn: uniek, liefdevol, veelzijdig en talentvol: dat is wat ik wil! Vanuit die basis kan ieder mens het beste uit zichzelf halen. Anderen kenmerken mij als energiek, sensitief, daadkrachtig, luistervaardig, betrokken en creatief. Iemand bij wie mensen zich snel op hun gemak voelen.

  Al van jongs af aan heb ik ervaring opgedaan als (volleybal)trainer-coach, vertrouwenspersoon in het bedrijfsleven (Achmea), gediplomeerd sportmasseur (NESPG) en gecertificeerd Ayurvedisch masseur (ASANA). Daarnaast heb ik affiniteit met haptonomie (Synergos). 

   

  Wat is de investering voor jouw Ayurvedische massage?

  Een Ayurvedische massage is 90 minuten lang genieten! De investering voor 90 minuten is € 75,-.

  Tijdens deze 90 minuten gaan we samen op zoek naar jouw drukpunten en ontdekken we hoe we jouw energiesysteem InBalans krijgen.

   

  Hoe anderen de Ayurvedische massage omschrijven:

  “De massage zorgde voor directe ontspanning en verlichting van de pijn in mijn spieren. Jeroen is een fijn persoon en heeft alle aandacht en tijd voor je”

  ★★★★★  –  Sjoerd Kraus, 25 jaar

   

  Ayurvedische massage in Arnhem

  De oorsprong van de Ayurvedische massage

  ‘Ayur-veda’ betekent letterlijk ‘kennis van het leven’. Het is een 5000 jaar oude leef- en natuurgeneeswijze die afkomstig is uit India. Het is vooral gericht op het voorkomen van ziekten en aandoeningen. Door gezond en aangenaam te leven in overeenkomst met onze omringende en aangeboren natuur.

  Ieder mens is, net als het universum, opgebouwd uit vijf elementen: aarde, water, vuur, lucht en ether. Deze vormen afhankelijk van de samenstelling de drie ‘dosha’s’ ofwel levenskrachten: Vata, Pitta en Kapha. 

  Volgens de traditionele leer wordt door een arts (Vaidya) via een polsdiagnose vastgesteld welk energietype je bent. Ayurveda richt zich op voedingsleer, chirurgie, psychologie, astrologie en spiritualiteit. 

  Massage, yoga en gezonde voeding houden je ‘dosha’s’ InBalans!

  Gun het jezelf!

  Voor elk energietype wordt een speciaal daarvoor bedoelde en 100% natuurlijke olie gebruikt.